Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 436 875 Kč

  • 95 Kč za m²

6 305 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 5951
Plocha celková 15 125 m²
Plocha zastavěná 15 125 m²
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 15 125 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 15 125 m²

Popis nemovitosti

V přímém zastoupení vlastníka nabízím ke koupi zemědělský pozemek v katastrálním území Křídlůvky v okrese Znojmo, v Jihomoravském kraji. K prodeji je do výlučného vlastnictví bez spoluvlastníků, tedy 100% celek. Zajímavý je tak tedy jak pro investory, tak pro zemědělce.

Pozemek má výměru 15 125 m2. Parcela je zapsána na LV 320 pod číslem 7185 v KÚ Křídlůvky. Na katastru nemovitostí je zapsána na orná půda. Dle aktuálních informací je částečně užívána jako vinice a částečně jako ovocný sad. Z obou kratších stran je přístupný po veřejné cestě.

Obec Křídlůvky se nachází na jihu Moravy, nedaleko od hranic České Republiky s Rakouskem. Jižně od obce protéká řeka Dyje, která je vhodná ke koupání, turistice i rybaření. Přibližně 20 km na západ leží nejbližší město, Znojmo. V příznivém klimatu se v obci daří zemědělství a vinařství, které zde má bohatou historii.

Půda je komodita, která se nevyrábí a ubývá a proto její cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení. Investice je svou snadností a nízkou rizikovostí lákavá i pro méně zkušené investory.

Cena je uvedena včetně provize. Zahrnuje také zpracování administrativy a návrh kupní smlouvy.

V případě dotazů nebo zájmu o koupi mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit