Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 790 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Petra Jouklová, MSc

29 794 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 24P056RD
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 82 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 82 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji poslední dva moderní bungalovy (č. 7 a 8) s dispozicí 4+kk v klidné lokalitě městské části Vrahovice, Trávníky. Realizace domů proběhne do konce roku 2024, a máte možnost si vybrat dispozici dle vašich potřeb. Za příplatek je možné zvětšit dispozici na 5+kk.
Každý bungalov má užitnou plochu 82 m² a je situován na pozemcích o velikosti 400 m². Plánované podlahové teplovodní vytápění s tepelným čerpadlem zajišťuje ekologický a ekonomický ohřev teplé vody, což přispívá k nízkým provozním nákladům.
Bungalovy se nacházejí v blízkosti plánovaného přírodního biocentra s parkem, což nabízí ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek. Nacházejí se v klidné lokalitě na nově vybudované komunikaci, s inženýrskými sítěmi (voda, elektro, kanalizace). Parkování je řešeno jak na vlastních pozemcích, tak na ulici.
Díky svému praktickému a komfortnímu designu nabízí tyto bungalovy ideální prostředí pro rodinné bydlení. K dispozici je široká občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy v blízkosti, stejně jako nově zrekonstruovaného koupaliště a fotbalového hřiště.
Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.
Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí energetickou třídu B.
.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (20)
small left
small right